KHL: French nečakane opustil Záhreb, povedie Calgary

NETKY.SK • 13 Jún 2014, 10:01 • 2 min
KHL: French nečakane opustil Záhreb, povedie Calgary

ZÁHREB - Lavičku klubu Kontinentálnej hokejovej ligy Medveščak Záhreb nečakane opustil mesiac pred začiatkom letnej prípravy tréner Mark French.

slovakia

left justify in out

Štyridsaťtriročný Kanaďan sa rozhodol ukončiť angažmán v chorvátskom tíme, odcestoval do zámoria, kde sa dohodol na trojročnej zmluve s klubom juniorskej WHL Calgary Hitmen. French a Medveščak pritom len pred pár týždňami potvrdili pokračovanie spolupráce. Meno nového trénera záhrebského tímu zatiaľ nie je známe.

 

"V profesionálnom športe sa niekedy stávajú neočakávané situácie a prichádza k riešeniam, ktoré sú prekvapujúce. Odchod Marka Frencha po tom, ako sme sa dohodli na predĺžení zmluvy o ďalší rok, bol pre nás šokom. Musíme teraz nájsť nového kouča, našťastie, máme ešte relatívne dostatok času. Nebudem komentovať detaily nášho rozchodu, ale obe strany sa rozišli ako priatelia," povedal šéf Medveščaku Ranko Vučinič. 

 

French pred pôsobením v Záhrebe viedol necelých päť sezón Hershey v AHL, v juniorskej CHL pracoval aj v tíme North Bay Centennials z OHL. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies