KHL: Ďaloga v Kazani nehráva, dopláca na limit pre cudzincov

NETKY.SK • 1 September 2015, 11:57 • 2 min
KHL: Ďaloga v Kazani nehráva, dopláca na limit pre cudzincov

KAZAŇ - Slovenský hokejový obranca Marek Ďaloga nedostáva v úvode sezóny veľa šancí v zostave ruského klubu AK Bars Kazaň. Dvadsaťšesťročný reprezentant dopláca na limit pre cudzincov, podľa nových stanov KHL môže nastúpiť v jednom tíme iba päť zahraničných hráčov.

slovakia

left justify in out

"Áno, Marek chýba v zostave z tohto dôvodu. Na túto tému však nebudem diskutovať," uviedol pre portál sports.ru tréner AK Bars Zinetula Biľaletdinov ešte po sobotňajšom zápase na ľade Lokomotivu Jaroslavľ, kde Kazaň prehrala 1:3.

 

Ďaloga chýbal na súpiske aj v pondelkovom súboji v Togliatti, v ktorom AK Bars triumfoval 4:1. Kouč pred rýchlonohým slovenským hokejistom uprednostnil bieloruského obrancu Vladimira Denisova, do zostavy zaradil aj trio zahraničných útočníkov - Švédov Oscara Möllera, Mattiasa Sjögrena a Kanaďana Justina Azeveda, na striedačke bol pripravený ako náhradný brankár Fín Jussi Rynnäs.

 

Ďaloga, ktorý štartoval v národnom drese na uplynulých troch MS, odohral za Kazaň v novej sezóne KHL dosiaľ iba jeden zápas.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies