KHL: Český bek Kolář sa nalieta ako kozmonaut, ďakuje Hollywoodu

NETKY.SK • 30 September 2016, 15:17 • 2 min
KHL: Český bek Kolář sa nalieta ako kozmonaut, ďakuje Hollywoodu

MOSKVA - Český obranca Jan Kolář pôsobí už tretiu sezónu v Kontinentálnej hokejovej lige (KHL) v kluboch z Ďalekého východu.

slovakia

left justify in out

Začínal v lete 2014 v Admirale Vladivostok, o rok neskôr sa presťahoval do "neďalekého" Amuru Chabarovsk a doteraz je súčasťou kádra tohto tímu. Je všeobecne známe, že práve najvýchodnejšie kluby súťaže počas sezóny nalietajú najviac kilometrov pri cestách za súpermi. Niektorí hráči sa tým vyrovnávajú ľahšie, iní majú väčšie problémy. Český zadák sa však na tom zabáva.

 

"Keďže som tak ďaleko už tretiu sezónu, niektorí ľudia si už zo mňa robia vtipy, že som ako kozmonaut. Možno som už nalietal viac ako oni. Nič strašné to však nie je. Mám tam svoj priestor, sťažovať sa nemôžem. Chcel by som sa však poďakovať Hollywoodu, že neustále produkuje nové filmy. Bez nich by to bolo omnoho ťažšie," zavtipkoval si rodák z Pardubíc po štvrtkovom víťazstve Amuru na ľade favorizovaného CSKA Moskva 2:1 po samostatných nájazdoch.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies