KHL: Amuru Chabarovsk sa nedarí, v ohrození aj trio Slovákov

NETKY.SK • 14 Október 2014, 14:16 • 2 min
KHL: Amuru Chabarovsk sa nedarí, v ohrození aj trio Slovákov

CHABAROVSK - Hráči Amuru Chabarovsk síce vstúpili do novej sezóny Kontinentálnej hokejovej ligy (KHL) ziskom siedmich bodov v prvých troch zápasoch, no od 10. septembra ťahajú šnúru trinástich zápasov s chudobným dvojbodovým zápisom za triumf nad Omskom po samostatných nájazdoch.

slovakia

left justify in out

Posledné miesto v 28-člennom pelotóne nadnárodnej súťaže zákonite vyvolalo dohady o možných zmenách v mužstve. Prvý na odstrel je tréner Jurij Leonov, no chýry o jeho odchode v utorok rázne poprelo vedenie klubu. "Nemôžeme potvrdiť informáciu o ukončení spolupráce s trénerom Jurijom Leonovom," uvádza sa v strohej správe na oficiálnom webe Amuru.

 

Istotu zotrvania v kádri nemajú pri prípadnom zásahu do mužstva ani traja Slováci. Najviac sa zatiaľ darí Rastislavovi Špirkovi, ktorý v šestnástich stretnutiach nazbieral desať kanadských bodov za 3 góly a 7 asistencií a po Dmitrijovi Tarasovovi je druhým najproduktívnejším hráčom Amuru. Michel Miklík v pätnástich dueloch dosiahol dva presné zásahy a pridal aj tri gólové prihrávky a Marcel Haščák pri rovnakej zápasovej porcii má bilanciu 1+1. Okrem spomenutého slovenského tria sú v tíme ďalší dvaja legionári - obranca Tommi Taimi a útočník Jesse Niinimäki. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies