Veronika Remišová predstavila nový program pre úspešné Slovensko

NETKY.SK • 13 Júl 2022, 18:55 • 2 min
Veronika Remišová predstavila nový program pre úspešné Slovensko

BRATISLAVA - Ministerka investícií, regionálneho rozvoja a informatizácie Veronika Remišová, uviedla reklamnú kampaň k operačnému programu Slovensko.

slovakia

left justify in out

Reklamná kampaň z dielne rezortu Veroniky Remišovej  súvisí s novým eurofondovým operačným programom Slovensko. Program do seba spája viacero doteraz existujúcich programov.

 

„Zateplíme až 16 000 bytov, obnovíme 500 verejných budov a až 35 000 domácností dostane podporu na energetické riešenia. Program Slovensko znamená radikálnu zmenu v systéme eurofondov a historickú príležitosť pre rozvoj Slovenska a lepší život ľudí,“ uviedla ministerka na sociálnej sieti.

 

Prečítajte si tiež: Eduard Heger hovorí, že dnešok je dôkazom toho, že vláde záleží na Slovákoch

 

img

 

Ministerka Veronika Remišová tiež rozviedla, na čo pôjde najviac financií.

 

Najviac z nového eurofondového balíka – až 4,2 miliardy €, pôjde na zelené riešenia a boj proti dopadom klimatickej zmeny. V rámci znižovania energetickej náročnosti budov zateplíme až 16 000 bytov a obnovíme 500 verejných budov. A 35 000 domácností získa podporu, aby si zabezpečili energiu z obnoviteľných zdrojov, teda na kúpu tepelných čerpadiel, fotovoltiky či slnečných kolektorov. Spolu tvoríme Slovensko, kde sa bude dobre a zdravo žiť." uviedla Remišová.


Mohlo by vás zaujímať: Ivan Korčok podpísal výzvu odsudzujúcu Rusko



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Ida Zeleznikova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies