Kaufland získal ocenenie Slovak Superbrands už tretí rok po sebe

NETKY.SK • 9 Marec 2017, 14:46 • 2 min
Kaufland získal ocenenie Slovak Superbrands už tretí rok po sebe

BRATISLAVA - Slovenskí spotrebitelia a komisia expertov Brand Council programu Slovak Superbrands udelili spoločnosti Kaufland cenu Slovak Superbrands Award 2017.

slovakia

left justify in out

Toto ocenenie získala spoločnosť už tretí rok po sebe, čo len potvrdzuje, že predstavuje absolútnu špičku medzi konkurenciou. Ocenené spoločnosti patria do skupiny elitných značiek, ktoré predstavujú vzor úspešného rozvoja a neustáleho zvyšovania hodnoty značky, čo v neposlednom rade zjednodušuje nákupné rozhodovanie zákazníkov.

 

"Veríme, že titul Superbrands, ktorý sme získali už po tretíkrát, je len podčiarknutím nášho úsilia prinášať tú najvyššiu kvalitu, ktorú ocenia naši zákazníci. Značka Kaufland je na Slovensku úspešná a jej neustály rozvoj vnímajú pozitívne nielen zákazníci, ale aj odborná verejnosť," povedal Martin Gärtner, hovorca spoločnosti Kaufland Slovenská republika.

 

O udelení Superbrands Award rozhoduje expertná skupina Brand Council na základe verejného prieskumu, zrealizovaného renomovanou agentúrou GfK. Členmi Brand Council-u sú najuznávanejší slovenskí odborníci z oblasti marketingu, komunikácie a reklamy.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Kalina
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies