ROZHOVOR: Karol Bomby Ryšavý vs. náš redaktor Laci

NETKY.SK • 15 November 2019, 21:30 • 2 min
ROZHOVOR: Karol Bomby Ryšavý vs. náš redaktor Laci

BRATISLAVA - Vo vlaku smerujúcom z Bratislavy do Prahy na galavečer zmiešaných bojových umení (MMA) organizácie Oktagon sme mali možnosť stretnúť a vyspovedať Karola Ryšavého.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťpäťročný Karol Bomby Ryšavý, odchovanec trnavského Spartakusu Fight Gymu (SFG) aktuálne drží 7-zápasovú víťaznú šnúru a je dvojkou rebríčku organizácie v ľahkej váhe. Predchádzajúci mesiac bol však na poslednú chvíľu z dôvodu zranenia nútený vynechať galavečer Oktagon Prime 2 v Košiciach, kde mal nastúpiť proti jednotke ľahkej váhy Miroslavovi Štrbákovi. Detaily ohľadom zdravotného stavu, ako aj predstavu o najbližšom zápase Karol prezradil v rozhovore pod článkom.

 

 

V Oktagon vlaku sa nám podarilo vyspovedať aj Ronyho Paradeiser odchovanec OFA Gymu v Bratislave začal rok výhrou na body nad Brazílčanom Alistonom Cordeirom.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Ella marketing
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies