FOTO VNÚTRI Karel Gott sa odfotil so známou kapelou! Z fotky sa stal hit internetu

NETKY.SK • 30 Máj 2017, 15:36 • 2 min
FOTO VNÚTRI Karel Gott sa odfotil so známou kapelou! Z fotky sa stal hit internetu

Najzdvorilejší a najskromnejší spevák v česko-slovenskom šoubiznise Karel Gott sa postaral o poriadny rozruch. Po koncerte známej nemeckej kapely Rammstein sa s hudobníkmi odfotil a zdieľal na sociálnych sieťach. Zo snímky sa okamžite stál hit internetu.

slovakia

left justify in out

Uhladený spevák Karel Gott si evidentne rád vypočuje aj tvrdšiu muziku. Na koncerte kapely Rammstein patril k verným fanúšikom. S hviezdnymi “tvrďasmi” sa samozrejme vyfotil a zazdieľal na sociálnej sieti. Snímka u fanúšikov vyvolala veľmi pozitívne ohlasy. Nikto by predsa nečakal že niekoľkonásobný Zlatý slávik si rád vypočuje aj celkom odlišný hudobný žáner.

 

Treba však povedať, že Gott prekvapil už aj v minulosti, keď s s Bushidom zapsieval legendárny duet Für Immer Jung. Pieseň sa doteraz hráva v rádiách a Karel je dôkazom toho, že aj vo vyššom veku sa stále dá kráčať s dobou.

img

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
redaktor 77
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies