Karel Gott je v nemocnici: Po 23 rokoch ruší koncerty!

NETKY.SK • 10 Máj 2013, 14:35 • 2 min
Karel Gott je v nemocnici: Po 23 rokoch ruší koncerty!

PRAHA - Český spevák Karel Gott musel pre chorobu preložiť koncerty v Poprade a Prešove, ktoré mal absolvovať dnes a v nedeľu 12. mája. Agentúru SITA o tom za organizátorov informovala Diana Mareková zo spoločnosti Matrix Art.

slovakia

left justify in out

"Joseph Traboulsi z oddelenia ORL a chirurgie hlavy a krku z Nemocnice na Homolke diagnostikoval Karlovi Gottovi zápal hrtanu a odporučil mu zatiaľ týždeň absolútneho hlasového pokoja. Naposledy zrušil Karel Gott svoj koncert počas nemeckého turné Ein Abend mit Karel Gott 3. novembra 1990 v Limburgu," uviedli Jaroslava Herzerů a Jan Adam z manažmentu speváka. Sedemdesiattriročný spevák sa na východe Slovenska predstaví v náhradných termínoch do konca júna 2013. Konkrétne termíny organizátori zverejnia na budúci týždeň. Predané vstupenky zostávajú v platnosti.

Karel Gott absolvoval na jeseň veľké turné po Česku a Slovensku, ktoré bolo najúspešnejším v jeho kariére. V rámci neho sa predstavil aj v štyroch slovenských mestách - Žiline, Zvolene, Košiciach a Bratislave, pričom všetky tieto koncerty sa mu podarilo vypredať. Pre veľký úspech jesennej šnúry sa "Zlatý hlas z Prahy" rozhodol tento rok v koncertovaní pokračovať v mestách, ktoré sa vlani do programu nezmestili. Okrem Prešova a Popradu zavíta aj do Skalice, kde sa ukáže 3. júna. Okrem Gottových najväčších a najznámejších hitov zaznejú na vystúpeniach aj piesne, ktoré predtým na koncertoch nespieval a tiež skladby z jeho posledných albumov Sentiment (2011) a Dotek lásky (2012).

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies