Kapitán Ramos predĺži s Realom do roku 2020, ročne zarobí 10 miliónov

NETKY.SK • 17 August 2015, 11:40 • 2 min
Kapitán Ramos predĺži s Realom do roku 2020, ročne zarobí 10 miliónov

MADRID - Obranca Sergio Ramos predĺži kontrakt v španielskom futbalovom klube Real Madrid o päť rokov. V pondelok o tom informovala agentúra Reuters.

slovakia

left justify in out

Už počas turné v Austrálii kouč "bieleho baletu" Rafael Benitez vyvrátil špekulácie o hráčovom odchode do Manchestru United. Dvadsaťdeväťročný Ramos, ktorý má s Realom ešte dva roky platnú zmluvu, vraj mal namierené do United výmenou za krajana, 24-ročného brankára Davida De Geu. Madridské médiá ale teraz prišli so správami, že Ramos súhlasil s predĺžením zmluvy s "pusinkami" až do roku 2020.

 

K samotnému podpisu predĺženia kontraktu príde v priebehu pondelka na Santiago Bernabeu aj v prítomnosti prezidenta Florentina Pereza. Kapitán tímu by mal za sezónu zarobiť 10 miliónov eur už po zdanení. Španielsky reprezentant už vyhral s Realom raz Ligu majstrov a trikrát La Ligu, je aj majstrom sveta z 2010.

 

"Moja hlava a srdce vždy patrili Realu. Rokovania o novej zmluve sa síce naťahovali, ale napokon sme dospeli ku vzájomnej dohode. Chcem si užiť pôsobenie v tomto klube čo najdlhšie. Byť súčasťou Realu Madrid je splnením môjho sna," vyjadril sa Ramos, ktorý po odchode brankárskej ikony Ikera Casillasa do FC Porto nosí v Reale kapitánsku pásku.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies