Kapela The Stone Roses je späť s novým singlom All For Love

NETKY.SK • 13 Máj 2016, 16:52 • 2 min
Kapela The Stone Roses je späť s novým singlom All For Love

BRATISLAVA – Britská kapela The Stone Roses sa po viac ako 20 rokoch opäť vracia na scénu s novým singlom All For One. Od druhej polovice 80. rokov sa dostala do popredia britskej hudobnej scény. V roku 1996 však nečakane ukončila svoju činnosť a málokto z fanúšikov veril v jej návrat. Ten je však tu a comebackový singel znie viac ako sľubne.

slovakia

left justify in out

Po reunione v roku 2011 sa dlho špekulovalo aj o nových nahrávkach, ktoré potvrdil aj frontman Ian Brown. Kapele to síce nejaký čas trvalo, ale prvé znamenie, že návrat tejto kultovej kapely prebehne naozaj vo veľkom štýle, je konečne tu.

 

The Stone Roses práve po neuveriteľných 21 rokoch predstavujú nový singel s názvom All For One, ktorý je súčasne predzvesťou ich plánovaného albumu. Dravý song, o ktorého produkciu sa postaral Paul Epworth, producent hitov Adele, Coldplay či Florence And The Machine, mal len pred pár hodinami premiéru na BBC Radio 1, teraz prichádza aj do nášho éteru.

 

Kapelu Stone Roses založil v roku 1984 v anglickom Manchestri spevák Ian Brown. V auguste 1984 vydali prvý singel So Young, do hitparády sa nedostal. V marci 1989 vydali debutový album The Stone Roses, ktorý sa v rebríčku dostal na piate miesto. V decembri 1994 vydali druhý Second Coming, ten sa dostal ešte o jeden stupienok vyššie.

 

V singlovej TOP 40 hitparáde mali 13 skladieb, najúspešnejšou z nich bola v novembri 1994 Love Spreads, ktorá sa dostala na druhé miesto. Rozišli sa v roku 1996, v roku 2011 sa vrátili na koncertné pódiá.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies