Kapela Heymoonshaker sa predstaví 4. februára v Bratislave

NETKY.SK • 23 Január 2017, 15:29 • 2 min
Kapela Heymoonshaker sa predstaví 4. februára v Bratislave

BRATISLAVA - Britská skupina Heymoonshaker sa predstaví 4. februára v bratislavskom klube A4 - priestor súčasnej kultúry.

slovakia

left justify in out

Formácia sa zastaví v hlavnom meste Slovenskej republiky v rámci podujatia Pohoda Párty, ktoré organizuje festival Pohoda. Počas večer vystúpia aj Gonsofus a DJ Džbán, ktorý sa postará o afterpárty. Návštevníci a návštevníčky sa môžu tešiť aj na premietanie dokumentu Pohoda 2015, Pohoda Shop či akciu Permanentka na Pohodu s pralinkami. Podujatie by sa malo začať o 20:00.


Duo Heymoonshaker tvoria spevák a gitarista Andy Balcon a beatboxer Dave Crowe, ktorí sa stretli v roku 2009 ako pouliční hudobníci na Novom Zélande. Neskôr spolu začali vystupovať vo Švédsku či Francúzsku a predstavili sa aj na festivaloch Glastonbury, Sziget či na spomínanej Pohode. V marci 2013 vydali debutové EP Shakerism a v októbri potom ponúkli reedíciu Shakerism (Definitive Edition). Predvlani uviedli na trh album Noir.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies