Kapela Fresh Out Of The Bus vystúpi v Žiline

NETKY.SK • 18 Október 2016, 13:40 • 2 min
Kapela Fresh Out Of The Bus vystúpi v Žiline

BRATISLAVA - Slovenská indierocková kapela Fresh Out Of The Bus vystúpi v sobotu 22. októbra v Žiline. Nitrianske trio sa predvedie v miestnom Smer Music Bare, kde publiku zahrá piesne z ostatnej EP nahrávky freshoutofthebus (2015), ale aj debutovej eponymnej štúdiovky, ktorú uviedli na trh taktiež minulý rok.

slovakia

left justify in out

"V Žiline hráme prvýkrát počas našej trojročnej existencie a na miestne publikum sme veľmi zvedaví. Predstavíme skladby, ktoré mohli okrem Rádia FM počuť aj na Grape či Pohode," priblížil frontman skupiny Tom Löbb. Ako predskokan sa v Smer Music Bare predstaví žilinská formácia 4EWER.


Trio Fresh Out Of The Bus vzniklo v roku 2013. V kapele okrem speváka a gitaristu Toma Löbba pôsobia tiež Michal Eichler (basgitara) a Martin Zaujec (bicie). Ich tvorbu charakterizujú jemné gitarové a basové melódie doplnené o ambientné tóny a jemný spev. Počas svojej krátkej kariéry stihli predskakovať novozélandskej speváčke Princess Chelsea na jej minuloročnom koncerte v Bratislave či japonskej formácii Tricot v Budapešti.

 

Za sebou majú tiež vystúpenia na viacerých českých a slovenských festivaloch vrátane vlaňajšej Pohody. Začiatkom minulého roka debutovali spomínaným eponymným albumom, ktorý tento rok nominovali na dve Radio_Head Awards. Spomínané EP freshoutofthebus obsahuje šesť skladieb, vrátane singla Tonight.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies