Kanonier Dunajskej Stredy Ákos Szarka zranený

NETKY.SK • 29 Február 2016, 09:43 • 2 min
Kanonier Dunajskej Stredy Ákos Szarka zranený

BRATISLAVA - S deviatimi gólmi najlepší strelec slovenského futbalového klubu FC DAC 1904 Dunajská Streda Ákos Szarka bude chýbať mužstvu minimálne jeden týždeň.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťpäťročný útočník nedohral pre zranenie nedeľňajší domáci zápas 20. kola najvyššej súťaže proti Spartaku Myjava (1:1), keď po polhodine hry musel nútene odísť z trávnika pre bolesti v ľavom členku. Szarka po stretnutí smeroval do dunajskostredskej nemocnice.

 

"Ákos po zápase absolvoval vyšetrenie a röntgen, s diagnózou distorzia ľavého členka. Predpokladaná doba liečenia je sedem až desať dní," citovala oficiálna internetová stránka klubu slová lekára FC DAC 1904 Zsolta Fegyveresa na margo absencie opory tímu zo Žitného ostrova.

 

Szarka s určitosťou vynechá stredajšie stretnutie 21. kola s nováčikom zo Skalice a otázny je aj jeho štart v ďalšom domácom vystúpení v rámci 22. kola Fortuna ligy - v sobotu 5. marca proti MFK Ružomberok.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies