Kancelária ide opravovať tunel medzi parlamentom a hradom

NETKY.SK • 12 Apríl 2016, 14:39 • 2 min
Kancelária ide opravovať tunel medzi parlamentom a hradom

BRATISLAVA - Kancelária Národnej rady (NR) SR ide opravovať podzemnú chodbu spájajúcu budovu parlamentu s areálom Bratislavského hradu. Práce má vykonať bratislavská firma KVZ Invest a to za 62.103 eur vrátane dane z pridanej hodnoty (DPH).

slovakia

left justify in out

Kancelária pôvodne odhadovala cenu na vyše 111.400 eur bez DPH. Vyplýva to z informácie o uzavretí zmluvy zverejnenej vo vestníku verejného obstarávania.

 

"Predmetom zákazky je zabezpečenie sanácie plesní a dilatačných trhlín na objekte spojovacej chodby pozostávajúcej z dvoch častí," píše sa vo vestníku. Zákazka nie je financovaná z eurofondov. Uchádzalo sa o ňu šesť firiem. Dvoch záujemcov vylúčili.

 

Kancelária zároveň pripravuje súťaž na dodanie leteniek a s tým súvisiacich služieb, ako aj ostatných cestovných lístkov - autobusových, vlakových, lodných a trajektových.

 

Majú byť určené pre poslancov NR SR, zamestnancov Kancelárie a pre členov sprievodu v súvislosti so zahraničnými pracovnými cestami. Kancelária predpokladá cenu za zákazku 210.000 eur.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies