Kanaďan Mitch Versteeg novou posilou HK Nitra

NETKY.SK • 12 August 2016, 15:10 • 2 min
Kanaďan Mitch Versteeg novou posilou HK Nitra

NITRA - Úradujúci slovenský hokejový majster HK Nitra získal do svojich radov kanadského obrancu Mitcha Versteega. Trénerovi Andrejovi Kmečovi bude nová posila k dispozícii už v prvom zápase Ligy majstrov na ľade nórskeho Stavangeru. Tipsportligový klub informoval o novej posile na svojej oficiálnej webstránke.

slovakia

left justify in out

Mitch Versteeg je bratom slávnejšieho Krisa Versteega, ktorý v NHL odohral viac než 600 zápasov a dvakrát vyhral Stanleyho pohár. Mitch pôsobil v minulej sezóne v druhej najvyššej nemeckej súťaži, v drese ESV Kaufbeuren dosiahol bilanciu 7 gólov a 14 asistencií v 43 zápasoch. S nitrianskym tímom zatiaľ netrénuje americký obranca Jamie Milam, ktorý pre problémy s vízami ešte neprišiel na Slovensko.

 

Hráči HK Nitra začnú svoje účinkovanie v Lige majstrov štvrtkovým zápasom na ľade nórskeho Stavangeru. V sobotu 27. augusta sa predstavia na domácom ľade proti Plzni.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies