Kamión vrazil do auta, zbúral aj betónové zábrany

NETKY.SK • 30 Apríl 2014, 17:56 • 2 min
Kamión vrazil do auta, zbúral aj betónové zábrany

BRATISLAVA/ŽILINA - Žilinskí policajti vyšetrujú utorkovú dopravnú nehodu, pri ktorej kamión narazil do iného auta, prerazil betónové zábrany a skončil v inom jazdnom pruhu.

slovakia

left justify in out

Spočiatku vážne vyzerajúca nehoda na Ľavobrežnej ulici v Žiline si napokon vyžiadala len tri ľahšie zranenia. Agentúru SITA o tom informoval žilinská policajná hovorkyňa Jana Balogová. Dvadsaťosemročný vodič kamióna z okresu Humenné išiel v utorok podvečer po Ľavobrežnej ulici smerom k Budatínskemu mostu. Pravdepodobne nevenoval dostatočnú pozornosť šoférovaniu, nezvládol zákrutu a prešiel cez trávu na cestu I/11, kde narazil do zadnej časti VW Golf.

 

Ani náraz kamión nezastavil, rútil sa ďalej a prerazil stredové betónové deliace zábrany. Zastavil sa až v ďalšom jazdnom pruhu. Práve v tom čase prichádzal v smere od Kysuckého Nového Mesta Passat, ktorý vrazil do nabúraných betónových zábran. Pri nehode sa ľahko zranila posádka VW Passat, informovala Balogová. Alkohol u vodičov policajti nezistili.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies