Kamerunčanovi zrušili zmluvu po troch dňoch: Zistili mu HIV

NETKY.SK • 8 September 2016, 10:05 • 2 min
Kamerunčanovi zrušili zmluvu po troch dňoch: Zistili mu HIV

DOUALA - Útočník futbalovej reprezentácie Kamerunu Samuel Nlend bol hráčom egyptského klubu Al-Ittihad Alexandria iba tri dni. Vedenie účastníka tamojšej najvyššej súťaže mu krátko po prestupe z Unionu Douala nečakane zrušilo plynúci kontrakt. Až po podpise zmluvy vyšlo najavo, že futbalista mal pozitívny výsledok testu na HIV.

slovakia

left justify in out

Nlend pred transferom do Egypta veril, že jeho kariéra naberie v "krajine faraónov" iný rozmer. Po slovách klubového lekára však zostal v šoku. Al-Ittihad s ním rozviazal zmluvu a s hráčom už nechce mať nič spoločné. Hráčovmu bývalému zamestnávateľovi z Doualy sa však celá situácia nepáči. Údajne má v úmysle žalovať egyptskú stranu a obrátiť sa aj na Medzinárodnú futbalovú federáciu (FIFA).

 

Nlend všetkých naokolo ubezpečuje, že je celkom zdravý, pričom podozrieva egyptský klub, že si uvedený dôvod vymyslel v snahe zbaviť sa ho. Informácie pochádzajú z portálu fakt.pl.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies