Kaliňákov poradca končí kvôli telefonátu s Jakšíkom

NETKY.SK • 2 Máj 2013, 10:00 • 2 min
Kaliňákov poradca končí kvôli telefonátu s Jakšíkom

BRATISLAVA - Bývalý policajný viceprezident Stanislav Jankovič už nebude poradcom ministra vnútra Roberta Kaliňáka (Smer-SD).

slovakia

left justify in out

Jankovič sa rozhodol ukončiť spoluprácu po tom, ako novinár Tom Nicholson na svojom blogu napísal o prepise telefonického rozhovoru medzi Jankovičom a údajným šéfom jednej z bratislavských zločineckých skupín Liborom Jakšíkom. Informuje o tom portál sme.sk.

Jankovič si s Jakšíkom si podľa prepisu rozhovoru z júna 2010 tykali a dohadovali stretnutie. Jakšík zároveň naznačoval, že mu hrozia problémy od polície. Prepis rozhovoru je údajne súčasťou vyšetrovacieho spisu Jakšíkovcov. Jakšík je bývalý policajt a s Jankovičom sa údajne poznajú z práce.

"Na základe neustálych nechutných mediálnych útokov na moju osobu, špinenie dobrého mena a hanobenie mojej celoživotnej práce a práce všetkých policajtov, rozhodol som sa abdikovať na pozíciu poradcu ministra vnútra SR, keďže nie je v mojom záujme, aby si ktokoľvek liečil svoje komplexy cez moju osobu a škodil tak Ministerstvu vnútra SR a Policajnému zboru SR," napísal Jankovič v stanovisku, ktoré portál uverejnil.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies