AKTUALIZOVANÉ Kaliňák: Premiérov stav je stabilizovaný. Prevoz do Bratislavy však ešte musí počkať

NETKY.SK • 22 Máj 2024, 13:37 • 2 min
AKTUALIZOVANÉ  Kaliňák: Premiérov stav je stabilizovaný. Prevoz do Bratislavy však ešte musí počkať

Stav predsedu vlády Slovenskej republiky Roberta Fica je stabilizovaný, no ostáva vážny, zodpovedajúci rozsahu a vážnosti zranení, ktoré utrpel. Po rokovaní Bezpečnostnej rady SR to uviedol podpredseda vlády a minister obrany Róbert Kaliňák.

slovakia

left justify in out

Vyjadrenie k zdravotnému stavu premiéra

"Prevoz premiéra do Bratislavy zatiaľ nie je aktuálnou otázkou, ani dnes, ani v prípade ďalších dní," uviedol vicepremiér Kaliňák.  Zdôraznil, že stav premiéra neustále vyhodnocuje lekárske konzílium.

"Podľa kontrolných vyšetrovaní sa konzílium rozhoduje o ďalšom postupe, nastavení liečby," upozornil. "Určite momentálne nemôžeme ešte hovoriť o stave, že premiér už rehabilituje," zdôraznil Kaliňák, opakovane poukazujúci na vážnosť zranení.

   

"Dnešné lekárske konzílium potvrdilo doposiaľ zvolený postup liečby pána premiéra, vrátené všetkých medicínskych intervencií. Pacientov stav je vážny, ale nateraz stabilizovaný," uviedla vo svojom stanovisku nemocnica.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Ingrid Vrabcová
Zdroj: TA3, Foto: Róbert Kaliňák / TASR
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies