Juraj Mikúš sa sťahuje z Leva do Slovana Bratislava

NETKY.SK • 31 Január 2013, 14:59 • 2 min
Juraj Mikúš sa sťahuje z Leva do Slovana Bratislava

Juraj Mikúš sa sťahuje z Leva do Slovana Bratislava - Hokej Slovenský reprezentačný útočník Juraj Mikúš sa stal najnovšou posilou hokejového nováčika medzinárodnej KHL Slovana Bratislava. Dvadsaťpäťročný center sa sťahuje k belasým z konkurenčného HC Lev

slovakia

left justify in out

img

Slovenský reprezentačný útočník Juraj Mikúš sa stal najnovšou posilou hokejového nováčika medzinárodnej KHL Slovana Bratislava. Dvadsaťpäťročný center sa sťahuje k"belasým" z konkurenčného HC Lev Praha. Vo štvrtok o tom informoval server pluska.sk.

O záujme Slovana o bývalého hráča Skalice sa hovorilo už v lete i viackrát počas prebiehajúcej sezóny, kluby sa napokon dohodli na transfere pár hodín pred prestupovou uzávierkou. "Áno, prestupujem do Slovana. Je to úplne čerstvá informácia. S belasými som podpísal kontrakt do roku 2014," prezradil pre portál pluska.sk Juraj Mikúš, ktorý posledné dva mesiace v pražskom Leve absentoval pre zranenie ruky. "Už som v poriadku, niekoľko dní naplno trénujem," prezradil.

Rodák zo Skalice sa v šatni Slovana stretne s bratom Tomášom. Svoj debut v drese bratislavského tímu by mohol absolvovať už v piatkovom súboji proti Viťazu Čechov (19.00), pričom na drese by mal mať obľúbené číslo 71. "Verím tomu, že sa stihnú vybaviť všetky formality a nastúpim," dodal strieborný medailista z Helsínk 2012, ktorý odohral za Lev 28 zápasov s bilanciou 4 góly a 7 asistencií.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies