Július Hudáček si v Pardubiciach veľmi rýchlo zvykol

NETKY.SK • 27 November 2013, 08:39 • 2 min
Július Hudáček si v Pardubiciach veľmi rýchlo zvykol

PARDUBICE - Slovenský hokejový brankár Július Hudáček nezačal pôsobenie v Pardubiciach ideálne, keď v prvom zápase inkasoval v Karlových Varoch poltucet gólov. V utorok už v českej extralige žiaril a pomohol Pardubiciam zdolať posledného majstra z Plzne 3:1.

slovakia

left justify in out

Hudáček bol oporou tímu z mesta perníkov. "Bol to diametrálne odlišný výkon oproti tomu, ktorý sme predviedli v Karlových Varoch. Som rád, že sme dokázali, že vieme hrať hokej. Nutne sme potrebovali vyvarovať sa chýb, ktoré sme robili v nedeľu. Vedeli sme, že Plzeň má dobrý útok a dokáže využiť každú šancu. Hrali sme proti nej skoro bez chyby, tieto výkony potrebuje mužstvo i ja. Pred príchodom do Pardubíc som si pozrel súpisku a došlo mi, že tím má veľkú kvalitu. Musíme však makať v každom zápase, nemôžeme nič vypustiť. Pardubice majú veľký potenciál," povedal v rozhovore pre iSport.cz Július Hudáček.

Fanúšikovia si novú posilu v bránke veľmi rýchlo obľúbili, po zápase musel odchovanec Spišskej Novej Vsi absolvovať ďakovačku. V kabíne Pardubíc si Hudáček veľmi rýchlo zvykol. V súčasnosti ešte býva v hoteli, v rovnakom bol pred rokmi aj počas majstrovstiev sveta hráčov do 20 rokov. "Aklimatizácia prebehla veľmi rýchlo a v pohode. Už mi chýbali klasické žartíky, dva a pol roka som bol vonku. Je jedno, či som na Slovensku alebo v Čechách, v týchto krajinách je to v kabíne veľmi podobné," tvrdí pre iSport.cz Hudáček.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies