Jozef znásilnil svoju dcéru: Dolapili ho až v Thajsku!

NETKY.SK • 4 Marec 2014, 15:08 • 2 min
Jozef znásilnil svoju dcéru: Dolapili ho až v Thajsku!

BRATISLAVA - V Thajsku zadržali Slováka, ktorý sa tam pravdepodobne vyhýbal trestu za znásilnenie svojej dcéry. Jozef Polonec (1965) bol zadržaný v thajskej oblasti Pattaya. Informovala o tom dnes hovorkyňa Prezídia Policajného zboru Andrea Dobiášová.

slovakia

left justify in out

"Lokalizovanie a zadržanie osoby prebehlo v úzkej spolupráci Národnej ústredne Interpol Bratislava a thajskej polície. Operácia trvala približne tri týždne," uviedla Dobiášová. Indície o tom, že Polonec je v Thajsku, boli podľa nej získané ešte minulý rok v rámci spolupráce Národnej ústredne Interpol Bratislava a cieľového pátrania Prezídia Policajného zboru.

Polonec podľa polície najskôr zapieral svoju identitu a tvrdil, že sa volá John. Nakoniec bol identifikovaný podľa fotografií. "Neskôr sa sám priznal, že je Jozef Polonec a bol u neho nájdený aj vodičský preukaz vystavený na jeho meno," uviedla hovorkyňa. Dodala, že vypátraného muža previezli do Bangkoku, kde bude predvedený pred sudcu. Cieľom je dostať ho na Slovensko.

Dobiášová informovala, že Polonca súd uznal za vinného zo spáchania trestného činu sexuálneho zneužívania a znásilnenia svojej maloletej dcéry (1992). Od marca 2012 je na základe rozhodnutia Krajského súdu v Žiline právoplatne odsúdený na 13,5-ročné väzenie.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies