Jozef OKLAMČÁK so synom Romanom vo VIP na futbalovom zápase SLOVENSKO - PORTUGALSKO

NETKY.SK • 9 September 2023, 09:21 • 2 min
Jozef OKLAMČÁK so synom Romanom vo VIP na futbalovom zápase SLOVENSKO - PORTUGALSKO

Pri príležitosti kvalifikačného zápasu Slovensko - Portugalsko o postup na majstrovstvá Európy nemohla chýbať ani hviezda z iného slovesnkého neba a to zakladateľ súťaže krásy už v Československu.

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

Bratislava - včera sa na na bratislavskom TEHELNOM POLI, konal futbalový "zápas roka" v rámci kvalifikácie EURA 2024 Slovensko - Portugalsko. A ako sme sa dozvedeli z facebooku a instagramu, nechýbal na ňom ani prezident zoskupenia osobnosti ČESKOSLOVENSKÉHO LEVA Jozef OKLAMČÁK. Ten je vďaka priateľským vzťahom s prezidentom SFZ Jankom KOVÁČIKOM pravidelným hosťom futbalových zápasov slovenskej reprezentácie. A nebolo to ináč ani teraz. 

Spoločnosť na futbalovom zápase s Portugalskom Jozefovi OKLAMČÁKOVI robila jeho MISSKA ROMANA ŠKAMLOVÁ, prvá vicemiss a Miss Sympatia 2007 a manželka slovenského futbalového maga MARTINA ŠKRTEĽA krásna Barbora Škrtelová.

Slovensko malo za sebou 3 výhry a jednu remízu, Portugalsko 4 výhry. Zápas sa niesol v duchu víťazstva pre Slovákov prvých cca 15 minút, no po zopár nevydarených akciách sme napokon inkasovali. Platí staré známe pravidlo, nedáš, dostaneš. V jednom momente sa zdalo, že brankár nášho tímu Martin Dúbravka dostane ešte niečo viac osobné, ako loptu za chrbát do siete a to kopačku do brady od protihráča Ronalda. Netreba pripomínať futbalovým fanúšikom jeho celé meno: Cristiano Ronaldo dos Santos Aveiro, ktorý je jednoznačne jedným z najlepších futbalistov, aktuálna hviezda svetového futbalu. 

Ako nám povedal odborník na ženskú krásu a zakladateľ sútaže MISS Slovensko Jozef OKLAMČÁK "Tentokrát som zažil neopakovateľnú atmosféru pred vypredaným štadiónom, na ktorom fandilo našim SOKOLOM skoro 22 000 futbalových fanúšikov so svojím synom Romanom, ktorý mal v týchto dňoch narodeniny a tak odomňa dostal darček, VIP VSTUPENKU. Musím povedať, že sme si to spolu užili aj keď Slovenská reprezentácia prehrala tesne 0:1. No už sa teším na pondelok a na futbalový zápas Slovensko - Lichtenštajnsko a pevne verím, že výsledok bude opačný teda víťazný"

My v redakcii držíme palce našej slovenskej reprezentácii v pondelok s Lichtenštajnskom a Romanovi Oklamčákovi blahoželáme k jeho 42 narodeninám. Možno na záver pikoška, lístky po vypredaní sa predávali násobne vyžšie od ľudí čo ich mali už zakúpené. Ich cena sa bežne pohybovala od 200,- do 800,- EUR. Nedokážem si predstaviť, čo by stál VIP pravdepodobne by sa zohnať s najväčšou pravdepodobnosťou zohnať nedal, tesne pred zápasom. Roman Oklamčák okrem krásneho zážitku, si dostal ozaj hodnotný dar a my ti srdečne gratulujeme za celé Netky.sk

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Peter Vince
Zdroj: Jozef Oklamčák, Foto/Video: Jozef Oklamčák
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies