Jozef OKLAMČÁK oslavuje 35 rokov, ako odštartoval novodobú tradíciu MISS v bývalom ČESKOSLOVENSKU.

NETKY.SK • 4 August 2023, 21:45 • 2 min
Jozef OKLAMČÁK oslavuje 35 rokov, ako odštartoval novodobú tradíciu MISS v bývalom ČESKOSLOVENSKU.

Bratislava - Ako uvádza na svojich sociálnych sieťach facebooku a instagrame, celosvetovo uznávaný odborník na ženskú krásu Jozef OKLAMČÁK "je neuveriteľné, ale je to skutočnosť, v túto sobotu mám výročie a tak budem oslavovať. Je totiž 35 rokov, ako som odštartoval novodobú tradíciu súťaže krásy MISS v bývalom ČESKOSLOVENSKU.

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

Bolo to v prvý augustový víkend, v roku 1988 vo Vysokých Tatrách. Súťaž sa konala po vyše 20 rokoch, od poslednej súťaže MISS v ČSR, kedy zvíťazila, dnes už takpovediac živá legenda Alžbeta Štrkulová a necelý rok predtým, ako Ivana Christová sa stála MISS ČESKOSLOVENSKÁ 89 .

I napriek prvotným problémom, ktoré som mal v tomto období socializmu, že som si také niečo dovolil, vďaka múdrym ľuďom, ktorí mali vzťah k pekným ženám som to prežil a... 

Ďalej píše "Len pre zaujímavosť, v porote, ktorej som bol predsedom, okrem iných o víťazke rozhodoval aj prvý šéfredaktor denníka SME Karol Ježik, či bývalý generálny riaditeľ STV Štefan Nižňanský.
A vďaka tomu, že ste mojimi priateľmi na facebooku, či instagrame, môžete tuto víťazku teraz ŠPECIÁLNE opäť vidieť
Tak to je ona, prvá historická "MISS" v novodobej histórii bývalého ČESKOSLOVENSKA.
Je ČESKA a pochádzala z kráľovského mesta LITOMĚŘICE. "

A ďalej na svojom profile  konštatuje, že podľa najnovších štatistik, patrí už, medzi najskúsenejších a najdlhšie pôsobiacich, profesionálnych organizátorov súťaži ženskej krásy vo svete.

Totiž je málo takých, ktorí tak dlho zotrvali, resp. prežili, pri súťažiach ženskej krásy.

A i napriek rôznym názorom na " ženské vrtochy " tvrdí, že sa medzi nimi cíti veľmi šťastne, spokojne a že je to najkrajšia práca na svete.

My v redakcii sa pripájame k blahoželaniu a želáme mu ďalších 35 rokov medzi najkrajšími ženami na svete. Nech sa tam cíti, ako ryba vo vode.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Peter Vince
Facebook, Instagram Jozef Oklamčák
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies