Raul Albiol podstúpil úspešnú operáciu zraneného kolena

NETKY.SK • 12 Február 2019, 20:48 • 2 min
Raul Albiol podstúpil úspešnú operáciu zraneného kolena

MILÁNO - Futbalista talianskeho klubu SSC Neapol Raul Albiol podstúpil v dnešných ranných hodinách operáciu poraneného kolena. Ešte však nie je známe, aká dlhá bude absencia skúseného španielskeho obrancu, ktorý patrí medzi opory obrany mužstva SSC Neapol.

slovakia

left justify in out

Majster sveta z Juhoafrickej republiky (2010) a držiteľ dvoch titulov európskeho šampióna by podľa prvých neoficiálnych správ mohol klubu spod Vezuva chýbať viac ako mesiac.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🇪🇸

Príspevok, ktorý zdieľa @ raulalbiol33,

 

"Operácia bola úspešná. V najbližších dňoch by sme mali poznať dĺžku rehabilitácie," citovala agentúra AFP oficiálne vyhlásenie klubu.

 

Fyzicky veľmi statný hráč, ktorý exceluje najmä vo vzduchu pri hlavičkových súbojoch. Jeho obľúbený post je stredný obranca, no dokáže hrať aj na kraji, alebo v zadnej zálohe. Veľkú časť strávil v španileskej LA Lige vo Valencii a Reale Madrid, s ktorými dokázal v oboch prípadoch vyhrať aj španielsky titul. Za 10 sezón odohral v španielsku 229 zápasov, v ktorých dokázal skórovať 7 krát.

 

img

 

Jeho aktuálny zamestnávateľ je taliansky SSC Neapol. Ten sa v aktuálnej sezóne Serie A nachádza na druhom mieste - 11 bodov za vedúcim Juventusom. Vo štvrtok sa predstaví v šestnásťfinále Európskej ligy vo švajčiarskom Zürichu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sufrida victoria +3 💪🏻

Príspevok, ktorý zdieľa @ raulalbiol33,

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
lukas cief

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona