Jozef Hollý a Mária Čírová vystúpia 22. októbra v Bratislave

NETKY.SK • 18 September 2015, 12:07 • 2 min
Jozef Hollý a Mária Čírová vystúpia 22. októbra v Bratislave

BRATISLAVA - Slovenský klavírny virtuóz Jozef Hollý a speváčka Mária Čírová vystúpia 22. októbra v Bratislave. Dvojica sa predstaví o 20:00 vo Veľkej sále Istropolisu. Špeciálny koncert s názvom Klavír bez bariér sa bude konať na podporu hendikepovaných ľudí, ktorým prostredníctvom podobných podujatí už niekoľko rokov pomáha občianske združenie Parasport24.

slovakia

left justify in out

"Hudba v sebe skrýva obrovskú silu, ktorá otvára srdcia, vyvoláva silné emócie, dokáže spájať ľudí a tým aj pomáhať. Často mi po mojich koncertoch ľudia hovoria a píšu, ako sú posilnení obrovskou energiou, ktorá im už dlhšiu dobu chýbala. Preto si často uvedomujem, aké dôležité je zdravie, ktoré mi umožňuje, vykonávať moju profesiu 'bez bariér'. Bohužiaľ, nie každý má to šťastie a ja cítim potrebu takýmto ľuďom pomáhať aj prostredníctvom mojej hudby, ktorá dokáže vyvolať pocit šťastia a radosti aj u tých, ktorí to majú v živote naozaj ťažké," uviedol Hollý. "Charitatívne podujatia podporujem po Slovensku už niekoľko rokov. Práca charitatívnych organizácií si vyžaduje veľa odhodlania, síl a vytrvalosti. Vážim si ich tvrdú prácu a snahu pomáhať ľuďom, ktorí sa nenarodili pod šťastnou hviezdou a som rád, ak ich môžem touto cestou aj ja podporiť," dodal hudobník, ktorý má na konte albumy ako The World I Live In (2010), Piano Movies Collection (2012) a vianočnú nahrávku Nesiem Vám novinu... (2014).


Na vystúpenie sa teší aj Mária Čírová, ktorá už vydala album Búrka (2008) s rovnomenným hitom a tiež štúdiovku Na dosah (2011) so skladbami Bez obáv či Strácam. "Som rada vždy, keď sa podarí spojiť príjemné s užitočným a v tomto prípade to tak určite bude, lebo si spolu užijeme krásny koncert a zároveň pomôžeme tým, ktorí to naozaj potrebujú. Veľmi sa teším, že môžem byť súčasťou tejto krásnej akcie. Bude to určite veľký večer," povedala víťazka súťaže Coca-Cola PopStar z roku 2008.


Informácie pochádzajú od Adriány Čahojovej z agentúry Soul For Show, z webstránky www.jozefholly.com a archívu agentúry SITA.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies