Josh Holloway sa stal dvojnásobným otcom

NETKY.SK • 19 Marec 2014, 09:18 • 2 min
Josh Holloway sa stal dvojnásobným otcom

LOS ANGELES - Americký herec Josh Holloway a jeho manželka Yessica sa stali dvojnásobnými rodičmi. Ich syn Hunter Lee Holloway prišiel na svet vo februári. Štyridsaťštyriročný herec to potvrdil pre reláciu E! News. Pár, ktorý sa zosobášil v októbri 2004, má okrem syna aj štvorročnú dcéru Javu Kumalu.

slovakia

left justify in out

Joshua Lee "Josh" Holloway je americký herec a model. Narodil sa v Kalifornii, neskôr sa jeho rodina presťahovala na farmu v Georgii. Postupne sa začal venovať modelingu a účinkoval aj v niekoľkých reklamách. Objavil sa aj vo videoklipe skupiny Aerosmith k piesni Cryin'. Preslávila ho však až úloha v americkom televíznom seriáli Nezvestní (2004 - 2010), kde stvárnil Jamesa "Sawyera" Forda. V súčasnosti hrá v seriáli Intelligence (2014). V roku 2005 ho magazín People zaradil medzi 50 najkrajších ľudí sveta. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies