Jonas Brothers očakávaný album V už nevydajú

NETKY.SK • 31 Október 2013, 18:58 • 2 min
Jonas Brothers očakávaný album V už nevydajú

LOS ANGELES – Americká skupina Jonas Brothers očakávanú piatu štúdiovku s názvom V už nevydá. V relácii Good Morning America to prezradil najstarší člen súrodeneckej formácie Kevin Jonas.

slovakia

left justify in out

"Album už nedokončíme, ale urobíme ešte niečo pre našich fanúšikov. Cestovali s nami a boli pri nás veľa rokov. Nechceli sme odísť bez toho, aby sme im za to niečo dali. Vydáme ešte štyri nezverejnené piesne z albumu. Ostatné skladby už nikdy nezverejníme," vyhlásil. Zo štúdiovky V pochádzajú single Pom Poms a First Time.

Členovia skupiny tento týždeň oznámili koniec činnosti formácie. Bratia Kevin, Joe a Nick povedali, že ide o spoločné rozhodnutie, ktoré súvisí s nezhodami týkajúcimi sa ich ďalšieho smerovania. Kapela tiež nedávno zrušila naplánované turné.

Jonas Brothers vznikli v roku 2005 a popularitu získali vďaka spolupráci s televíziou Disney Channel. Účinkovali v snímkach ako Camp Rock (2008) a Camp Rock 2: Veľký koncert (2010), ale aj v seriáli Jonas (2009 - 2010). Na konte majú štyri štúdiové albumy: It's About Time (2006), Jonas Brothers (2007), A Little Bit Longer (2008) a Lines, Vines And Trying Times (2009).



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies