Jon Jones skoro skolaboval keď sa dozvedel, že nebude zápasiť na UFC 200

NETKY.SK • 12 December 2016, 11:40 • 2 min
Jon Jones skoro skolaboval keď sa dozvedel, že nebude zápasiť na UFC 200

LAS VEGAS - Minulý týždeň sa Jon Jones spovedal v show Joa Rogana. Rozprával o viacerých zaujímavých veciach ako napríklad, že v minulosti sa pred každým zápasom poriadne opil. Potom rozprával o tom ako prežíval to, že neprešiel dopingovými testmi a dostal stopku na UFC 200.

slovakia

left justify in out

Jones a jeho odveký rival Daniel Cormier sa mali stretnúť po druhýkrát na jubilejnom UFC 200, bol to očakávaný zápas nakoľko išlo o titul poloťažkej váhy, ktorý obhajoval Cormier. Lenže zápas sa nemohol uskutočniť nakoľko Jones mal negatívne dopingové testy. To, že neprešiel testom sa dozvedel tri dni pred zápasom.

 

"V tom týždni ako malo byť UFC 200 mi volal môj manager Malki. Bol som akurát na hotelovej izbe keď mi hovorí: Počúvaj chcem s tebou hovoriť! Hovorím OK, on na to: Rušia ti zápas. Hovorím čo? A vtedy povedal, že som neprešiel dopingovými testami.

 

Cítil som sa tak zmätene, že som doslovne spanikáril. Nikdy predtým som nič podobné necítil. Mal som pocit akoby sa na mňa chcela zrútiť celá izba. Potreboval som otvoriť dvere na terase aby som sa mohol nadýchnuť lebo som sa cítil ako keby som bol zatvorený v nejakej pasci."

 

Pre Jonesa bola toto možnosť vrátiť sa medzi špičku, odkiaľ sa zosadil sám minulý rok v lete keď pod vplyvom omamných látok spôsobil dopravnú nehodu a potom z miesta činu ušiel. Pre tento čin mu odobrali titulový pás a skoro sa dostal do väzby.

 

Hneď som mal pocit akoby na mňa padala celá váha sveta. Vedel som túto správu skorej ako hoci kto iný. Ľudia zápas očakávali a ja som vedel, že je koniec. Bolo to ťažké. Moji tréneri sa na mňa pozerali ako keby im vytrhli srdcia. Dal som do toho všetko aby to vyšlo, tak veľmi som chcel zápasiť na UFC 200, dal som si dokopy život, ľudí čo ma obklopujú, svoje srdce, myseľ a teraz...ľudia sa na mňa pozerajú akoby som bol ten istý grázel ako predtým.

 

Jones užil tabletku na skvalitnenie svojho sexuálneho života, lenže tá obsahovala látky ktoré boli zakázané Antidopingovou Asociáciou. Za tento priestupok dostal dištanc 1 rok spätne od testovania. Takže v oktagone ho najbližšie môžeme vidieť až budúci rok v júli.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies