Jon Jones bol zbavený titulu UFC v poloťažkej váhe

NETKY.SK • 7 Máj 2015, 15:01 • 2 min
Jon Jones bol zbavený titulu UFC v poloťažkej váhe

LAS VEGAS - Vedenie UFC sa rozhodlo, že Jona "BONES" Jonesa zbaví majstrovského titulu, ktorý držal v poloťažkej váhe!

slovakia

left justify in out

Jedná sa o jedného z najlepších zápasníkov na svete, jeho skóre 21 výhier a iba 1 prehra hovorí za všetko! Navyše ho na neurčitú dobu vylúčili aj z organizácie UFC. Namiesto neho nastúpi do hlavného zápasu večera na UFC 187 Daniel Cornier proti Anthonimu Johnsonovi a pobijú sa o majstrovský opasok poloťažkej váhy. Nejedná sa o prechodný opasok, ale o regulárny majstrovský opasok! Je to tvrdý krok od organizácie, ale toto bolo jediné možné riešenie.

 

Reakcia Daniela Cormiera: "Je to smutný moment v našom športe, jedná sa o najlepšieho zápasníka všetkých čias. Pár krát sme sa spolu pochytili, no jemu aj jeho rodine prajem iba to najlepšie a viem, že sa mu podarí vyriešiť tento problém."

 

V živote je iba málo príležitostí a keď sa nijaká vyskytne, treba ju využiť. Ja ako vždy keď je možnosť, tak sa o to snažím. Teraz sa tak stalo, tak sa o to pokúsim. Budem vo Vegas 23. mája a môžete sa na mňa spoľahnúť. Vyhrám zápas, získam majstrovský titul a keď bude John pripravený rád s ním pôjdem do zápasu, nech sa rozhodne kto je najlepší"

 

S Jonesom rozviazal kontrakt aj jeho najväčší sponzor Reebok: "Aktuálne udalosti nás donútili k tomuto kroku, a s okamžitou platnosťou rušíme zmluvu s Jonom Jonesom." Firma sponzorovala Jonesa od minulého roka, kedy si pod svoje krídla zobrala ešte mená ako Rousey, McGregor alebo VanZanttal.

Jediný človek ktorý dokáže poraziť Jonesa je samotný Jones! Povedal jeho bývalý tréner Greg Jackson, po čase sa ukázalo, že mal pravdu. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies