Johnson si môže vydýchnuť

NETKY.SK • 2 September 2015, 16:51 • 2 min
Johnson si môže vydýchnuť

LAS VEGAS - Minulý týždeň sa Anthony Johnson dostal do konfliktu počas svojho silového tréningu v jednej posilňovni. Vedľa Johnsona si jedna žena rozložila podložku na jogu, toto sa zápasníkovi nepozdávalo a vytrhol podložku z pod cvičiacej ženy, potom ju odhodil na bok. Po incidente sa začal neslušne vyjadrovať na svojom facebookovom profile.

slovakia

left justify in out

Status neskôr ale vymazal a verejne sa ospravedlnil. Od Johnsona to nebolo pekné gesto, správal sa surovo a zjavne nezvládol situáciu. Druhá vec je, že patrí medzi svetovo známych športovcov tak takéto výstrelky by si nemal dovoliť. Situáciu zhoršuje aj to, že v minulosti mal už problémy s ublížením na zdravý.

 

No na šťastie  z toho Johnson pekne vyviazol. Verejne aj osobne sa ospravedlnil, bude chodiť na poradňu pre agresívnych a daroval peňažný príspevok pre jednu ženskú organizáciu v meste konfliktu. Nemusí sa obávať ani sankcií zo strany UFC.

 

"Po vyšetrení jednej nezávislej právnickej organizácií sa UFC vyjadrilo, že je veľmi  sklamané z Johnsonovho správania. Organizácia nestrpí takéto ani podobné správanie od svojich športovcov. Johnson sa osobne ospravedlnil žene s ktorou mal konflikt, ospravedlnil sa aj za surové vyjadrenia ktoré zverejnil na sociálnych sieťach. Žena ospravedlnenie prijala a vyjadrila sa, že chce zabudnúť na tento konflikt. Aby predišli ďalším takýmto situáciam, Johnson súhlasil s tým, že sa zúčastní na poradni pre agresívnych a UFC ho v tomto plne podporuje. Nakoniec ešte vyhlásili, že Johnson daruje peňažný dar pre jednu floridskú ženskú organizáciu"

 

V oktagone ho uvidíme najbližšie v septembri na UFC 191, kde bude jeho súperom Jimi Manuwa.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies