Joe Jackson sa zotavuje po operácii, implantovali mu kardiostimulátor

NETKY.SK • 28 Júl 2015, 15:26 • 2 min
Joe Jackson sa zotavuje po operácii, implantovali mu kardiostimulátor

BRATISLAVA - Joe Jackson, otec zosnulého speváka Michaela Jacksona, sa zotavuje po operácii, ktorú podstúpil v brazílskom Sao Paule. Počas zákroku v Hospital Israelita Albert Einstein mu implantovali kardiostimulátor.

slovakia

left justify in out

Pre portál TMZ to uviedol hovorca rodiny Jacksonovcov s tým, že Jackson je v poriadku, dokáže rozprávať a vrátil sa mu aj zrak. Joseph Walter "Joe" Jackson, ktorý stál za zrodom kariéry skupiny The Jackson 5, prišiel do Sao Paula osláviť svoje 87. narodeniny, ktoré mal v nedeľu. V ten deň ráno mal však závraty a nič nevidel. Stratu zraku spôsobilo prasknutie artérie za okom, čo malo za následok mŕtvicu.

 

Po prevoze do spomínanej nemocnice následne utrpel tri infarkty, pričom na približne desať sekúnd mu prestalo biť srdce. Lekári ho však oživili a počas operácie mu implantovali kardiostimulátor. Jeho rodina momentálne plánuje prevoz do USA, kde sa bude Jackson ďalej zotavovať.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies