Jiří Mádl a Taťána Kuchařová začali nakrúcať film Správnej dres

NETKY.SK • 3 September 2014, 10:03 • 2 min
Jiří Mádl a Taťána Kuchařová začali nakrúcať film Správnej dres

BRATISLAVA - Česká televízia začala nakrúcať romantickú komédiu s názvom Správnej dres. V hlavných úlohách sa v nej predstavia herec, scenárista a režisér Jiří Mádl, modelka a Miss World 2006 Taťána Kuchařová a herec Adrian Jastraban. Snímku, ktorej produkciu odštartovali v Zdiměřiciach, režíruje Stanislav Sládeček. Neskôr budú nakrúcať aj v Prahe. Autorom scenára je Petr Kolečko. Verejnosti by ju mali predstaviť na budúci rok.

slovakia

left justify in out

Filmový príbeh sa zameriava na vzťah hráča NHL, ktorého hrá Mádl, a jeho manželky v podaní Kuchařovej. Jej postavu, bývalú Miss Severných Čiech trápi, že nedokončila štúdium na gymnáziu. Pomaly sa však začne zmierovať s tým, že patrí iba do sektora manželiek hokejistov, kde od nej zvláštnu duchaplnosť nikto neočakáva. Po tom, ako stretne vysokoškolského profesora (Jastraban), ktorý sa zameriava na vzdelávanie dospelých, sa však jej život začne uberať novým smerom. Hlavným posolstvom filmu je podľa jeho tvorcov nezanevrieť na osobný rozvoj. 

"Romantická komédia je žáner, ktorý nám tu veľmi nejde, pretože ho neberieme vážne. Tie najlepšie romantické komédie sú o prekonávaní slabín a predsudkov, ktoré si v sebe nosíme, ktoré si sami vytvárame a ktoré nám bránia žiť šťastnejšie, slobodne a nesebecky. Sociopat túžiaci uniknúť samote (Tak dobre, ako sa len dá), hviezda chce obyčajný život (Notting Hill), šovinista dostane dar nahliadnuť do ženskej duše (Po čom ženy túžia)," vyjadril sa kreatívny producent Michal Reitler. "Oslovili sme s dramaturgičkou Hankou Wlodarczykovou Petra Kolečka, aby pre nás romantickú komédiu napísal, a Petr navrhol dokonalú schému - hviezdu NHL a modelku. Navyše sme chceli obsadenie oprieť o autenticitu. Jirka Mádl hokej hrá, a keby sa nerozhodol pre hereckú dráhu, kto vie, ako vysoko by sa dostal. Do hlavnej úlohy sme chceli obsadiť dievča tak prenikavo krásne, že si ho netrúfne osloviť obyčajný chlap," doplnil Reitler. "Po prečítaní scenára sa mi páčilo, že rola Simony rúca predsudky a dogmy spoločnosti, rovnako ako ja sama, pretože prirodzená ženská emancipácia je mi vlastná. Verím, že film bude nielen zábavnou romantickou komédiou, ale i motiváciou pre tých, ktorí sa stotožnia s príbehom hlavnej hrdinky," uviedla Kuchařová. 

 

Jiří Mádl sa narodil 23. októbra 1986. Do povedomia divákov a diváčok sa dostal úlohou v komédii Snowboarďáci (2004). Následne sa objavil v snímkach ako Ro(c)k podvraťáků (2006), Rafťáci (2006), Gympl (2007), Taková normální rodinka (2008), Bathory (2008), V perine (2011), Štyri slnká (2012), Probudím se včera (2012) či eŠteBák (2012). V apríli sa do kín dostal jeho režisérsky debut Pojdeme k moři (2014), pre ktorý napísal aj scenár. 

 

Dvadsaťšesťročná Taťána Kuchařová sa narodila v Trnave a vyrastala v českom meste Opočno. Titul najkrajšej ženy na svete získala ako osemnásťročná stredoškoláčka. Je jedinou Češkou, ktorej sa to kedy podarilo. Kráska sa nevenuje len modelingu, angažuje sa aj v charitatívnom projekte Tatana Kucharova Foundation. V súčasnosti tvorí pár s českým hudobníkom Ondřejom Brzobohatým. Štyridsaťpäťročný Adrian Jastraban sa narodil v roku 1969 v Banskej Bystrici. Predstavil sa napríklad v romantickej dráme Želary (2003), komédii Účastníci zájazdu (2006), dráme Cinka Panna (2008), historickej snímke Jánošík - Pravdivá história (2009) alebo životopisnom filme Horiaci ker (2013). 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies