Jessie J sa cíti vo Veľkej Británii nedocenená

NETKY.SK • 26 August 2014, 07:56 • 2 min
Jessie J sa cíti vo Veľkej Británii nedocenená

LONDÝN - Anglická speváčka Jessie J sa cíti v rodnej krajine nedocenená. Dvadsaťšesťročná interpretka to povedala v rozhovore pre britský denník Daily Mail.

slovakia

left justify in out

"V Amerike ma vnímajú ako speváčku, no tu cítim, že si ľudia necenia môj hlas. Zasvätila som život spievaniu a chcem, aby to brali vážne. Tu sa zdá, že všetkých zaujíma len to, čo som raňajkovala a s kým spím," vyhlásila rodáčka z Londýna.

 

Jessie J, vlastným menom Jessica Ellen Cornish, vydala v novembri 2010 debutový singel s názvom Do It Like A Dude, ktorý sa prebojoval na druhé miesto britského singlového rebríčka. Prvý album Who You Are uviedla na trh vo februári 2011. Nahrávka sa dostala na druhú priečku v UK Charte a pochádzajú z nej aj hity Price Tag (feat. B.o.B) alebo Domino. Vlani v septembri jej vyšla druhá štúdiovka Alive so singlami Wild (feat. Big Sean a Dizzee Rascal), It's My Party a Thunder. Na konte má napríklad BRIT Award či nomináciu na Grammy. V októbri plánuje vydať štúdiovku Sweet Talker, z ktorej pochádza napríklad skladba Bang Bang (feat. Nicki Minaj a Ariana Grande). 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies