Jenna Dewan-Tatum stvárni v seriáli Supergirl zábavnú krásku

NETKY.SK • 4 August 2015, 11:34 • 2 min
Jenna Dewan-Tatum stvárni v seriáli Supergirl zábavnú krásku

BRATISLAVA - Americká herečka a tanečnica Jenna Dewan-Tatum si zahrá v seriáli Supergirl, ktorý pripravuje televízia CBS.

slovakia

left justify in out

Informoval o tom magazín Entertainment Weekly. Tridsaťštyriročná manželka herca Channinga Tatuma stvárni zábavnú a krásnu Lucy Lane, mladšiu sestru reportérky Lois Lane. Lucy mala románik s Jimmym Olsenom, ktorého si zahrá Mehcad Brooks, pričom teraz chce napraviť, čo v minulosti pokazila.


Seriál inšpirovaný komiksami spoločnosti DC Comics sa bude zameriavať na Supermanovu sesternicu Karu Zor-El, ktorá skrýva svoju pravú totožnosť a výnimočné schopnosti a pod menom Linda Danvers pracuje ako asistentka podnikateľky Cat Grant. Magnátku a zakladateľku spoločnosti CatCo stvárni Calista Flockhart.

 

 

V úlohe dievčaťa z Kryptonu, ktoré sa napokon rozhodne stať superhrdinkou, sa objaví 26-ročná Melissa Benoist. Peter Facinelli, známy ako Carlisle Cullen zo série filmových adaptácií romantickej upírskej ságy Twilight (2008 - 2012), sa ukáže v úlohe miliardára Maxwella Lorda. V projekte, ktorého prvú epizódu odvysiela televízia CBS 26. októbra, si zahrajú napríklad aj Chyler Leigh, David Harewood či Jeremy Jordan. Dewan-Tatum sa po prvý raz objaví v tretej epizóde.


Jennu Lee Dewan-Tatum môžu diváci a diváčky poznať napríklad z filmov Tamara (2005), Tancujem, aby som žil (2006), Let's Dance (2006), Navždy panna (2009) či Chudobný ženích (2011). Účinkovala tiež v druhej sérii hororovej antológie American Horror Story (2011) s podtitulom Asylum a seriáloch ako The Playboy Club (2011) alebo Witches of East End (2013 - 2014). Za Channinga Tatuma sa vydala 11. júla 2009. Dvojica má spolu dcéru Everly, ktorá prišla na svet v máji 2013.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies