Jeden z najkrajších párov šoubiznisu oslavuje výročie! Príbeh lásky Haberu a Peštovej ako z hollywoodskeho filmu

NETKY.SK • 26 Máj 2017, 16:23 • 2 min
Jeden z najkrajších párov šoubiznisu oslavuje výročie! Príbeh lásky Haberu a Peštovej ako z hollywoodskeho filmu

Prešlo neuveriteľných 17 rokov odvtedy, čo spevák Paľo Habera zbalil celosvetovo uznávanú topmodelku Danielu Peštovu. Hoci veľa ľudí neveštilo tejto dvojici dlhú budúcnosť, dnes tvoria jeden z najstabilnejších párov česko-slovenského šoubiznisového sveta.

slovakia

left justify in out

Bola to údajne láska na prvý pohľad. Úspešná modelka Daniela Peštová a významný hudobník Pavol Habera si totiž padli do oka počas moderovania modelingovej súťaže v Prahe. Krátko na to, sa už Habera sťahoval do New Yorku za pracovne vyťaženou Danielou, kde spolu žili štyri roky. 

 

Keď sa však do pracovného kolotoča dostal Paľo rodinka zbalila kufre a presťahovala sa do Čiech. „Žijeme teraz viac v Prahe ako v Bratislave, aj keď ja pendlujem hore-dole,“  povedal v tom čase maximálne vyťažený porotca speváckej šou Slovensko hľadá SuperStar. Práve pre úspech šou sa okolo Paľa rozvíril obrovský mediálny kolotoč, ktorý ani po rokoch neutícha. 

 

Počas spoločne strávených rokov stihla krásna modelka porodiť spevákovi dve deti, dcéru Ellu a syna Paula. Z predchádzajúceho vzťahu už mala syna Yanicka, s ktorým má Paľo dobrý vzťah. Rodinka pôsobí idylicky čomu naznačujú aj fotografie na sociálnej sieti Instagram. Pre mediálne známy párik je to viac-menej jediný spôsob, ako komunikujú so svojimi fanúšikmi. Dvojica sa tiež vyhýba večierkom a akejkoľvek medializácii. O to viac sú príspevky z ich života pre verejnosť také žiadané. Práve dnes zverejnila modelka fotografiu s veľavravným popisom: „Šťastné výročie, osudový muž, osudový deň!“

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
redaktor 77
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies