Je to vonku! Táto známa dáma bola detskou láskou Jamesa Baya

NETKY.SK • 26 Júl 2018, 07:44 • 2 min
Je to vonku! Táto známa dáma bola detskou láskou Jamesa Baya

BRATISLAVA - Anglický spevák James Bay sa priznal, že vo svojich teenagerských časoch miloval svoju americkú kolegyňu.

slovakia

left justify in out

Detskou láskou anglického speváka Jamesa Baya bola jeho americká kolegyňa Beyoncé.

 

img

Zdroj: SITA

 

Dvadsaťsedemročný interpret to prezradil v rozhovore pre noviny The Sydney Morning Herald. "Mojou detskou láskou bola Beyoncé. Je veľmi slobodná a oslobodzujúca, a to nehovorím o jej kráse. Hrá podľa vlastných pravidiel a vzdoruje akémukoľvek deprimujúcemu stereotypu. Je presne taká, aká by mala byť každá veľká popová hviezda - nadpozemská superhrdinka," vyjadril sa a dodal, že by s 36-ročnou bývalou členkou už nefungujúcej skupiny Destiny's Child v budúcnosti rád spolupracoval.

Bay takisto prezradil, že od 17 rokov je jeho partnerkou Lucy Smith. "Som s mojou priateľkou Lucy Smith od 17 rokov. Takže tento rok oslavujeme desiate výročie. Lucy bola jednou z našej bandy v meste. Pracuje ako hudobná promotérka v Londýne a je mojou najväčšou šampiónkou," povedal spevák, ktorý sa zatiaľ neplánuje ženiť, no už premýšľa nad vlastnými deťmi.

James Michael Bay vydal v marci 2015 debutový album Chaos and the Calm, ktorý dobyl UK Chart. Z nahrávky pochádzajú napríklad aj úspešné single Let It Go a Hold Back the River. Tento rok v máji ponúkol druhú štúdiovku Electric Light, ktorá sa v UK Charte dostala na druhú priečku. Muzikant má na konte aj štyri EP nahrávky. Podarilo sa mu získať napríklad po dve BRIT Awards a Q Awards, Ivor Novello Award či tri nominácie na Grammy.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies