Je to takmer isté, Edgar nastúpi proti Mendesovi

NETKY.SK • 30 August 2015, 16:41 • 2 min
Je to takmer isté, Edgar nastúpi proti Mendesovi

LAS VEGAS - Už v decembri môžu nastať veľké zmeny v ľahkej váhe v UFC, nakoľko sa v jeden deň stretnú najväčšie mená tejto divízie. Toto všetko sa má odohrať v rámci jedného víkendu keď sa na gala UFC The ultimate Fighter 22 stretne Frankie Edgar a Chad Mendes. Hneď na to na UFC 194 sa môžeme tešiť na najočakávanejší zápas roka Jose Aldo proti Conorovi McGregorovi.

slovakia

left justify in out

Na zápas Mendesa s Edgarom čaká už tiež veľa fanúšikov. Jedná sa o dvoch veľmi kvalitných wrestlerov (zápasníkov) ktorí majú aj stoj úplne v poriadku. Potom ako si Aldo zlomil rebro v príprave na UFC 187, fanúšíkovia čakali, že šancu  zaskočiť ho dostane práve Edgar ( od júla 2013 ťahá víťaznú šnúru štyroch zápasov). No ako vieme do zápasu proti McGregorovi nastúpil Mendes ( od júla 2012 šesť výhier a jedna prehra do zápasu s McGregorom). Teraz v ich vzájomnom zápase sa dozvieme ktorý z nich by si to vtedy zaslúžil viacej.

 

Je veľká pravdepodobnosť, že víťaz sa potom stretne s víťazom zápasu McGregor  vs Aldo.  Edgar už raz prehral s Aldom ale proti  Írovi sme ho ešte nemohli vidieť. Mendes zase už dva krát prehral proti Aldovi, a teraz v júli aj proti McGregorovi. Ale zasa druhý zápas proti Aldovi mu unikol iba o vlások a proti Írovi dominoval až kým ho neknokautovali. Takže odpísať ho určite nemôžme.

 

Zápas Edgar vs Mendes ešte nie je oficiálne oznámený, ale ich predzápas je už istý. Do oktagonu sa konečne vráti Khabib Nurmagomedov a nastúpi proti Tonymu Fergasonovi.

 

Obi dve akcie budú v Las Vegas, UFC 194 sa usporiada v MGM Grande a TUF 22 zatiaľ ešte neoznámili miesto konania.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies