Je to pravda? Keri Russell a Matthew Rhys údajne tvoria pár

NETKY.SK • 1 Apríl 2014, 18:24 • 2 min
Je to pravda? Keri Russell a Matthew Rhys údajne tvoria pár

USA - Americká herečka a tanečnica Keri Russell a herec Matthew Rhys údajne tvoria pár.

slovakia

left justify in out

Informoval o tom magazín People, ktorý dvojicu odfotografoval na rande v newyorskom The Public Theater. Počas divadelného predstavenia vraj sedeli blízko pri sebe a kým odišli, niečo si medzi sebou šepkali. Tridsaťosemročná herečka a 39-ročný herec však správy o tom, že tvoria pár popierajú.

 

Rhys pre People v marci uviedol, že ide o najlepšiu klebetu, akú počul. Prezradil tiež, že na to, či s tanečnicou naozaj randí, sa ho pýtala už aj jeho matka. "Povedal som jej 'Musíš si vypnúť Google upozornenia'," uviedol rodák z mesta Cardiff. Návšteva divadla však údajne nebola jediným spoločným rande. Dvojicu si všimli aj začiatkom tohto roka počas prechádzky v Brooklyn Heights v New Yorku. "Kráčali blízko pri sebe a smiali sa. Vyzerali ako pár," informoval magazín People nemenovaný zdroj. 

 

Russell bola predtým vydatá za Shanea Dearyho. "Nie sú spolu už od začiatku leta. Rozišli sa v dobrom a ich hlavným záujmom sú ich deti," uviedla pre People v decembri 2013 herečkina hovorkyňa. Rodáčka z Kalifornie sa zosobášila s Dearym vo februári 2007. Majú spolu dve deti - šesťročného syna Rivera a dvojročnú dcéru Willu. 

 

Keri Russell sa preslávila stvárnením Felicity v rovnomennom seriáli (1998 - 2002), za ktorý získala Zlatý glóbus v kategórii najlepšia herečka v dramatickom televíznom seriáli. Zahrala si tiež vo filmoch ako Údolie tieňov (2002), Mission: Impossible III (2006), Cesta do New Yorku (2007), Servírka (2007), Príbehy na dobrú noc (2008), Šanca na prežitie (2010) alebo Goats (2012). V súčasnosti účinkuje v seriáli The Americans (2013). Matthew Rhys Evans sa preslávil ako Kevin Walker, ktorého stvárnil v dramatickom seriáli Bratia a sestry (2006 - 2011). V romantickej dráme The Edge of Love (2008) si zase zahral Dylana Thomasa. Spolu s Russell hrá v seriáli The Americans. 

 

Informácie pochádzajú z webstránky www.people.com a archívu agentúry SITA. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies