Je nová Fantastická štvorka naozaj prepadák?

NETKY.SK • 10 August 2015, 18:00 • 2 min
Je nová Fantastická štvorka naozaj prepadák?

LOS ANGELES – Najnovší film o legendárnych Marvel superhrdinoch menom Fantastická štvorka z dielne Twentieth Century Fox má vykročené na titul prepadák roka. Podľa boxoffice.com film zarobil počas premiérového víkendu 26,2 milióna dolárov.

slovakia

left justify in out

Predstihol ho aj akčný "Mission: Impossible – Národ grázlov", ktorý sa udržal na čele rebríčka zárobkov už druhý týždeň po sebe s tržbami 29,4 milióna dolárov.

Najnovšia "Fantastická štvorka" bola premietaná v 4.000 kinách a celkove má na konte už 45 miliónov dolárov aj napriek hrozným recenziám. Na portáli Rotten Tomatoes dostal tento film dokonca len mizerných 9%.

 



Situácia okolo filmu sa ešte viac zhoršila potom, ako režisér Josh Trank vo štvrtok na Twitter napísal, že za slabé hodnotenie filmu môže štúdio. "Pred rokom som mal hotovú fantastickú verziu tohto filmu. Dostala by skvelé hodnotenia. Vy ho však pravdepodobne nikdy neuvvidíte. Je to naozaj ťažké," napísal režisér Trank, avšak neskôr svoje slová zmazal.

 

img



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies