Je Antoine Griezmann na odchode do londýnskej Chelsea?

NETKY.SK • 12 Máj 2015, 18:30 • 2 min
Je Antoine Griezmann na odchode do londýnskej Chelsea?

MADRID – Hviezda Atlética Madrid Antoine Griezmann je spájaná s prestupom do londýnskej Chelsea. Špekulácie nabrali na obrátkach najmä po tom, ako sa do celej záležitosti mal zapojiť superagent Jorge Mendes.

slovakia

left justify in out

Portugalský agent má dobré vzťahy s trénerom José Mourinhom a rovnako aj s generálnym riaditeľom Atlética Michelangelom Gil Marinom. Podľa plánov sa mal Mendes zapojiť do tejto záležitosti len v prípade, ak by bola dohoda na spadnutie.

Podľa renomovaného španielskeho denníka El Confidencial má Mendes pomôcť pri rokovaniach s prestupom Griezmanna do Chelsea. Francúzsky futbalista prišiel do Madridu vlani v lete z Realu Sociedad za €30 miliónov a s Atléticom má platnú zmluvu až do roku 2020, v ktorej má klauzulu o vykúpení v hodnote €65 mil.

Podľa správ tréner Diego Simeone nebude hráčovi brániť v odchode, keďže je spokojný s finančnými prostriedkam, ktoré bude môcť v lete použiť na nákup ďalších posíl.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies