Známa herečka Anne Heche takmer uhorela, je v kóme

NETKY.SK • 9 August 2022, 19:39 • 2 min
Známa herečka Anne Heche takmer uhorela, je v kóme

LOS ANGELES - Obľúbená americká herečka známa z mnohých filmov žiaľ zrejme nezvládla svoj niekoľkoročný boj s alkoholom.

slovakia

left justify in out

Herečka Anne Heche havarovala ešte v nedeľu. Najprv sa rútila ulicami v Mar Vista, pričom prekročila povolenú rýchlosť a takmer zrazila chodca na prechode pre chodcov. Podľa BBC i Daily Mail ju po tomto incidente zastavili jej susedia, ktorí ju prosili, aby z auta vystúpila. Jeden z nich Heche aj odfotografoval.

 

Na fotografii by herečku spoznal len málokto, čo je horšie, pri riadiacej páke mala položenú fľašu alkoholu. Herečka však auto opäť naštartovala. O pár metrov ďalej narazila v plnej rýchlosti do rodinného domu. Auto začalo po náraze horieť a médiá uvádzali, že Anne Heche utrpela rozsiahle popáleniny. Na prvých záberoch z miesta nehody bolo vidno, že sa snažila komunikovať so záchranármi a kričala od bolesti. 

 

obrazok

 

Po prevoze do nemocnice sa ukázalo, že jej zranenia sú omnoho vážnejšie. Najnovšie správy hovoria, že upadla do kómy a je v „extrémne kritickom stave." Pre médiá to uviedla agentka herečky. Taktiež oznámila, že Heche má tak poškodené pľúca, že musela byť pripojená k pľúcnej ventilácii. 

 

img


Poznať ju môžete najmä z filmu "6 dní, 7 nocí," kde si zahrala po boku Harrisona Forda. Heche mala naposledy vážne psychické problémy, spojené s nadmerným užívaním alkoholu a iných omamných látok, v roku 2020. Vtedy bola nezvestná a policajti ju našli v púšti.  V rozhovoroch z minulosti k svojim problémom uviedla, že boli spôsobené zneužívaním, ktorým trpela zo strany svojho otca.

 

Prečítajte si aj: Mec Vrabec hlási comeback s letnou pesničkou Slnko Púpava



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Ida Zeleznikova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies