Javier "Chicharito" Hernández podpísal zmluvu s Leverkusenom

NETKY.SK • 31 August 2015, 13:36 • 2 min
Javier "Chicharito" Hernández podpísal zmluvu s Leverkusenom

MANCHESTER – Útočník Manchestru United Javier "Chicharito" Hernández podpísal s nemeckým klubom Bayer Leverkusen trojročnú zmluvu.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťsedemročný mexický reprezentant sa podľa správ anglického Daily Mailu rozlúčil so svojimi spoluhráčmi po zápase so Swansea City, v ktorom však nehral.

Hernández prišiel do United v roku 2010 a poslednú sezónu strávil na hosťovaní v Reale Madrid. Španielsky veľkoklub si mohol po uplynutí hosťovania ponechať útočníka natrvalo, avšak túto možnosť nevyužil. Chicharito na jar údajne odmietol ponuku na prestup do Orlanda City, ktoré hrá v americkej MLS a namiesto toho sa rozhodol hľadať nový klub v Európe.

 



Tento krok však trénerovi United nedáva veľa možností v útoku, keďže v tíme zostal jediný skúsený útočník Wayne Rooney. Okrem neho sú v tíme ešte mladí útočníci James Wilson a Adnan Januzaj. Tréner Louis van Gaal na tejto pozícii skúša aj záložníka Marouaneho Fellainiho.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies