Jason Schwartzman a Brady Cunningham čakajú druhé dieťa

NETKY.SK • 19 December 2013, 09:55 • 2 min
Jason Schwartzman a Brady Cunningham čakajú druhé dieťa

LOS ANGELES - Americký herec a hudobník Jason Schwartzman a jeho manželka, módna návrhárka Brady Cunningham budú mať druhé dieťa. Pár, ktorý sa zosobášil v júli 2009, očakáva prírastok na jar budúceho roka.

slovakia

left justify in out

Pre americký magazín Us Weekly to potvrdil zdroj z okolia páru. "Brady by mala porodiť v apríli a cíti sa úžasne. Nechcú poznať pohlavie dieťaťa, pretože si ho nechávajú ako prekvapenie," povedal pre Us Weekly zdroj. Dvojica vraj rovnako ako teraz nechcela pred narodením vedieť ani pohlavie prvého spoločného dieťaťa, dnes už dvojročnej dcéry Marlowe. "Nepoznáme pohlavie nášho bábätka, takže to pre nás bude skvelý moment," povedal Schwartzman pre Us Weekly v septembri 2011.

Rodinka sa vraj už veľmi teší na nový prírastok. "Marlowe sa nevie dočkať, kedy sa z nej stane veľká sestra a všetci sú nadšení, že sa ich rodina rozrastie," dodal zdroj. 

Tridsaťtriročný Schwartzman pochádza zo slávnej filmárskej rodiny Coppolovcov. Jeho bratrancom je herec Nicolas Cage a ujom režisér Francis Ford Coppola. Vo svete filmu sa pohybuje už 15 rokov, zahral si napríklad v snímkach Marie Antoinetta (2006), Walk Hard: The Dewey Cox Story (2007), Darjeeling s ručením obmedzeným (2007), Scott Pilgrim proti celému svetu (2010), Až vyjde mesiac (2012) či Zachráňte pána Banksa (2013). Svoj hlas prepožičal jednej z hlavných postáv v animovanom filme Fantastický pán Lišiak (2009). 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies