VIDEO Dominika Cibulková si vypočula ostrú kritiku v relácii na RTVS, narážalo sa na jej dovolenku počas pandémie

NETKY.SK • 19 Marec 2021, 20:13 • 2 min
VIDEO Dominika Cibulková si vypočula ostrú kritiku v relácii na RTVS, narážalo sa na jej dovolenku počas pandémie

Okolo Dominiky Cibulkovej to v poslednej dobe vrie. Všetko sa to začalo, keď na verejnosť prenikla informácia, že sa dala s manželom prednostne zaočkovať. Prešľapy pokračovali a v štúdiu RTVS počas jednej z diskusných relácii to už nezvládla.

slovakia

left justify in out

Bývalá slovenská tenisová hviezda ešte na spomínaný prvý prípad prednostného očkovania reagovala tak, že 4 hodiny pomáhala v jednom z bratislavských odberných miest počas testovania ľudí na koronavírus. Mnohí jej to teda odpustili, i keď sľubovaľa, že bude vypomáhať v prvej línii. Jej manžel nepomohol vôbec.

 

 

Časom sa však objavili na jej Instagrame fotky z dovolenky na Maldivách. Odletela tam krátko po prednostnom zaočkovaní, ku ktorému sa vyjadrila, že ho podstúpila až vtedy, keď na termín neprišli prihlásení ľudia (aby sa vakcína neznehodnotila). 

 

Slovákov vytáčalo najmä to, že Dominika postovala na Instagram fotky z exotickej dovolenky, zatiaľ čo tu opatrenia pribúdali, resp. sa neuvoľňovali.  

 

 

Po príchode z dovolenky bola Dominika Cibulková pozvaná do diskusnej relácie RTVS s názvom "Silná zostava", ktorú moderuje Veronika Ostrihoňová. V štúdiu sa za stolom nachádzali okrem nej aj ďalšie 3 pozvané ženy. Známa slovenská stand-up komička Simona sa jej ako prvá spýtala otázky na telo a Dominika to po čase už nezvládla. Najmä po tom, ako sa začali pýtať aj ostané prísediace.

 

img

 

Celý záznam relácie Silná zostava s Dominikou Cibulkovou si môžete prehrať v nasledujúcom linku. https://www.rtvs.sk/televizia/archiv/15242/264333#0



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
lukas cief
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies