JAR postihla ďalšia tragédia: Po knokaute v ringu zomrela Phindile Mwelaseová

NETKY.SK • 28 Október 2014, 10:26 • 2 min
JAR postihla ďalšia tragédia: Po knokaute v ringu zomrela Phindile Mwelaseová

PRETÓRIA - Čierny týždeň juhoafrického športu pokračuje, v sobotu zomrela v univerzitnej nemocnici s Pretórii boxerka Phindile Mwelaseová. V opatere lekárov bola od 10. októbra, keď ju hospitalizovali po knokaute v ringu. Úrady nezverejnili jej vek, podľa médií mala 31 rokov. Ministerstvo športu zverejnilo správu o úmrtí pästiarky v utorok.

slovakia

left justify in out

Šport v Juhoafrickej republike prežíva jednu tragédiu za druhou. V piatok 24. októbra popoludní vo veku 34 rokov zomrel pri autonehode cestou na atletické preteky v Johannesburgu bývalý majster sveta z Berlína 2009 Mbulaeni Mulaudzi. V nedeľu 26. októbra zastrelili pri ozbrojenej lúpeži brankára futbalovej reprezentácie a klubu Orlando Pirates Senza Meyiwu. To všetko v čase, keď sa spoločnosť vyrovnáva s rozsudkom a trestom pre telesne postihnutého atléta Osara Pistoriusa, ktorý vlani 14. februára zastrelil svoju priateľku. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies