Ján Riapoš a Bibiána Obrimčáková sa zosobášili

NETKY.SK • 11 Január 2014, 16:31 • 2 min
Ján Riapoš a Bibiána Obrimčáková sa zosobášili

PIEŠŤANY - Štyridsaťpäťročný Ján Riapoš je najlepším paralympionikom dvadsaťročia v SR na základe slávnostného vyhlásenia, ktoré sa konalo v októbri v rámci valného zhromaždenia Slovenského paralympijského výboru.

slovakia

left justify in out

Predseda Slovenského paralympijského výboru (SPV) a najúspešnejší slovenský paralympijský športovec Ján Riapoš a poslankyňa Národnej rady Slovenskej republiky Bibiána Obrimčáková v sobotu v Piešťanoch uzavreli manželstvo. Zosobášil ich primátor mesta Remo Cicutto. Poslanci parlamentu si teda budú musieť zvyknúť na novinku a oslovovať kolegyňu novým priezviskom Riapošová. Informáciu prinieslo mesto Piešťany prostredníctvom tlačovej správy.

Štyridsaťpäťročný Ján Riapoš je najlepším paralympionikom dvadsaťročia v SR na základe slávnostného vyhlásenia, ktoré sa konalo vlani v októbri v rámci valného zhromaždenia SPV. Je držiteľom štyroch zlatých a jednej striebornej medaily v stolnom tenise z paralympijských hier. Svoj prvý triumf v súťaži jednotlivcov vybojoval na PH 2004 v Aténach, kde pridal aj v striebro v tímovej súťaži. O štyri roky neskôr vyhral v Pekingu s Rastislavom Revúckym súťaž družstiev. Z Londýna 2012 si odniesol dva najcennejšie kovy: v súťaži jednotlivcov i tímov (Riapoš – Revúcky - Ludrovský). 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies