Jakub Rybárik rád spomína na seriál Chlapi neplačú

NETKY.SK • 18 August 2015, 08:49 • 2 min
Jakub Rybárik rád spomína na seriál Chlapi neplačú

BRATISLAVA - Slovenský herec Jakub Rybárik sa v myšlienkach vždy rád vracia k seriálu Chlapi neplačú (2013 - 2015), ktorý sa definitívne skončil v júni tohto roka.

slovakia

left justify in out

„Chlapi neplačú bola obrovská sranda. Bol to ten druh práce, kedy som sa stále tešil, že idem točiť. Perfektná partia ľudí, herci aj štáb. Boli to úžasné dva roky,“ poznamenal v rozhovore pre agentúru SITA.

 

Keď sa skončila výroba, bolo teda vnukovi známeho Jána Rybárika pochopiteľne celkom smutno. „Keď sa však teraz stretnem s kolegami zo seriálu, smejeme sa aj dve hodiny,“ podotkol. Ako však 29-ročný rodák z Bratislavy ďalej naznačil, v súčasnosti sa mu otvárajú dvere do ďalšieho televízneho projektu. „Zatiaľ je to ale v prípravnej fáze, takže uvidíme,“ povedal.

 

Energiou a radosťou sympatického herca popri práci podľa jeho slov stále dobíja manželka Andrea. „Možno som za ten rok v manželstve trochu zlenivel, no myslím, že to je skôr prejav spokojnosti. Niekto tvrdí, že manželstvo sú okovy, ja si myslím, že práve naopak - je to najväčšia sloboda. Existuje väčšia, ak sa dobrovoľne vzdám svojej slobody?,“ opýtal sa poeticky Rybárik. „Paradox, ale je to tak. Manželstvo je fajn. Pre mňa to nie je len papier, ako sa hovorí. Je to môj každodenný život, zmysel a šťastie. Kto vie, porozumie, kto neporozumie, nevadí,“ uzavrel.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies