JAGUDIN: S Pľuščenkom nie sme veľkí priatelia, ale vážim si ho

NETKY.SK • 15 Marec 2011, 08:06 • 2 min
JAGUDIN: S Pľuščenkom nie sme veľkí priatelia, ale vážim si ho

JAGUDIN: S Pľuščenkom nie sme veľkí priatelia, ale vážim si ho

slovakia

left justify in out

img

Olympijský víťaz a niekoľkonásobný svetový a kontinentálny majster v krasokorčuľovaní Alexej Jagudin sa nebráni spoločnému vystúpeniu so svojím niekdajším najväčším rivalom Jevgenijom Pľuščenkom. "Po olympiáde sme spolu vystupovali, ale skôr v ázijských krajinách. Nie som vôbec proti tomu, keby sme sa ešte niekedy stretli na ľade," povedal dnes pre TASR na tlačovej konferencii v Bratislave Jagudin.
      Dodal, že súperiť s Pľuščenkom v ľadovej šou ale neplánuje. "Súperenie, to už je minulý život," vysvetlil. Podľa neho by navyše takéto súperenie počas šou nebolo korektné voči divákom. "Lebo tí sa tam prišli hlavne zabaviť a pozrieť sa na normálne vystúpenie. Naša hlavná úloha je diváka zabaviť a nie súťažiť proti sebe," zdôvodnil.
      Zároveň pripustil, že hoci s Pľuščenkom nie sú veľkí priatelia, váži si ho. "Za to, že prináša ľuďom šťastie, zážitky," objasnil pre TASR. Dodal, že mu navyše praje aj veľa úspechov na olympiáde v Soči, ak tam pôjde. Rovnako praje úspechy aj všetkým ruským súťažiacim.
      Jagudin prišiel dnes do Bratislavy, aby predstavil šou Hviezdny ľad, s ktorou vystúpi 28. mája v metropole Slovenska spolu s viac ako desiatkou krasokorčuliarskych hviezd.
      Spolu s ním na ľade vystúpia svetoví majstri Irina Slutská, Iľja Averbuch, víťazné olympijské páry Tatiana Navka – Roman Kostomarov a Tatiana Totmianina – Maxim Marinin. Svoje majstrovstvo predvedú aj dvojice Maria Petrova – Alexej Tichonov, Margarita Drobiazko – Povilas Vanagas, Albena Denkova – Maxim Staviskij, Elena Leonova – Andrej Chvalkin a krasokorčuliar Michal Březina.
      Show, ktorú predvedú víťazi a medailisti najvyšších krasokorčuliarskych súťaží, bude plná najťažších skokov v kombinácii s piruetami a pyrotechnickými efektmi.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies